TINA IVANOVIĆ: NE PIJEM KAFU SA KOLEGAMA!

Bela magija – naziv je nove pjesme Tine Ivanović koja odlično prolazi kod publike. Pjevačica kaže da mnoge ljude interesuje magija i svi njeni aspekti što takođe može da doprinese popularnosti pjesme. Ovo je, inače, još jedan u nizu singlova koju je Tina snimala posljednjih godine, pošto cijeli CD nije uradila još od 2008. godine.

-Imam više od 10 singlova i već duže vrijeme namjeravam da objavim Best of,  sa tim i sa nekim starijim pesmama, ali nikako ne stižem. Moraću da budem vrijednija i da to završim.

 Gdje gostujete u posljednje vrijeme?

– Svuda. Idem i u Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru. Istina je da ima pjevača koji i dalje dobro prolaze , ali i mnogih koji će reći da nije kao prije što se posla i zarad tiče. Ali ja uglavnom gledam svoja posla, vodim svoj život, nek’ radi šta ko hoće i šta želi, ja idem svojim putem, nisam neki skandal majstor, ne gazim preko leševa da bih došla do cilja. Tiha voda brijeg roni… Za sve ove godine radila sam vrijedno, sticala, da bih sada mogla da ubirem plodove.

Gdje planirate da idete za odmor? I da li vi pjevači imate vremena da odete na odmor, a da ne morate da radite, ili to mora da ide jedno s drugim?

– Sve zavisi od pjevača do pjevača. Ko želi može da odredi sebi odmor i da ne srlja i ne radi pošto-poto. Ja sebi znam da napravim oduška, znam da kada radim onda ću i da radim, a kad odlučim da idem na odmor onda će to i da bude samo odmor, često isključim i telefone i – uživam.

Da li ste obišli neke interesantne destinacije?

– Jesam, ali ima još mnogo toga što treba da obiđem. Još sam mlada, pa ću stići.

Koliko brinete o garderobi, da li morate da na svakom nastupu obučete nešto novo i morate li da izdvajate možda i previše novca za krpice?

tina1

-To je veliki problem kod nas pjevačica. Muškarcima je mnogo lakše, jedno te isto odijelo mogu da obuku koliko god puta žele. Ja, recimo, ovaj komplet mogu da obučem dva-tri puta i kad to bude više puta uslikano, onda ispada kao da, po nekom nepisanom pravilu, nemam prava da to više obučem. Mada, ja nemam problem da opet obučem ili još češće da to što sam već nosila iskombinujem sa nečim drugim. Nisam od onih koji bacaju pare na neke nebitne stvari. Kažem, nebitne, jer meni je garderoba samo nešto što je neophodno da biste zadovoljili pravila ponašanja, odnosno pokrili telo, i ništa drugo. Ja više volim da imam dobru torbu, kvalitetene cipele, a za haljine i te stvari, manje brinem…

Ponekad  se na televiziji bolje slika nešto jeftino, nego neke firmirane stvari!?

– Jeste, nešto najjednostavnije, uz dobar nakit, može super da ispadne…

 Volite li nakit?

– Ne pretjerano, evo ove minđuše, bijele biserčiće, imam 20 godina. Kupujem nakit, ali nisam ja to, ne volim da se kinđurim. Sad mi je ovaj pirsing na nosu, glavni „nakit“ (smijeh). Imala sam i na pupku, ali sam skinula, smetao mi je.

Da li se družite sa kolegama ili kolegicama sa estrade?

– Uglavnom sam sa svima dobra, ali ne pijem puno kafe sa kolegama, jedino kada se vidimo na snimanjima – ispričamo se. Kad imam slobodnog vremena onda sam posvećena svojoj porodici, bližim prijateljima… Nemam puno pravih prijatelja, ali imam dovoljno.

expressmag.ba

Back to top button